Home » Kapel & Kunst

De Kapel

Ons huis is van oorsprong een katholiek meisjesinternaat. Een overblijfsel daarvan is onze kapel. Deze ruimte is prachtig met mooie authentieke glas in lood ramen.  Nu is het de expositieruimte voor de schilderijen van Fred en andere bevriende kunstenaars. Elke dinsdag geeft Fred schilderscursus aan jong en oud, beginners en gevorderden. 

 

De Kapel is ook als trouwlocatie uitermate geschikt. Wij werken dan samen met het Chateau welke aan onze achtertuin grenst. Deze heeft de mogelijkheid voor grote groepen om te slapen, een prachtige tuin en een goed geoutilleerde keuken. Dit kan allemaal worden gehuurd voor een buitengewoon aangename prijs. Kijk maar eens op de site van MFR Chateau Jolibert. Bovendien met Transavia naar Bergerac vliegen is goed te doen en ligt een half uurtje van ons huis.  

 

Wij verhuren de kapel ook met enige regelmaat voor het geven van cursussen zoals bv. Reiki of Yoga.   Mocht je onze ruimte een keer willen huren neem dan contact met ons op over de voorwaarden. Niet zo ver bij ons vandaan ligt het klooster van Plum Village. Deze kun je ook in je programma opnemen voor een eendaags bezoek. .http://plumvillage.org/retreats/days-of-mindfulness