Home » Google Earth

Google Earth laat ons terrein zien in de wintertijd en dat doet tekort aan de fijne ligging van het terrein. Besloten door

bosschages  maar ook open. Het laat echter wel zien hoe royaal de plaatsen van de tenten zijn. In het centrum ligt een grote zandbak waar we in de zomer een luifel boven plaatsen. Er ligt een half gezonken boot in waar de kinderen leuk mee kunnen spelen en u heeft er een goed zicht op.

Naast de zandbak hebben we een vuurplaats. Daar kan ’s avonds  een kampvuur worden gemaakt of een BBQ worden georganiseerd. Er staan in de zomer tafels en banken rondom.  Op het achterste deel plaatsen we in de zomer  doelpalen en er is nog genoeg ruimte voor het  badminton net.  Aan de achterzijde  van het terrein ziet u een kasteel liggen waar in de zomer veel kinderactiviteiten zijn.  In het weiland ervoor staan  in de zomer  koeien en paarden en de boer die het terrein achter de onze heeft,  zaait elk jaar op ons verzoek zonnebloemen.  

Voor te weinig schaduw bij de tenten hoeft u niet bang te zijn. Elke tent beschikt over een ruime luifel waar we de eethoek onder hebben geplaatst.  Ook elders op het terrein bv.aan de zijkant van het zwembad is genoeg  schaduw om in een lekkere stoel even te liggen dutten of te lezen en toch een oogje op de kinderen te houden !

Wij wonen temidden van grote  rivieren  de Lot, de Garonne en de Dogdogne en daarnaast niet zover van zee. Dit zorgt ervoor dat het ’s nachts bij ons lekker afkoelt zodat u lekker slaapt en het  ’s morgens  altijd een beetje vochtig is.  Een fijn koel  begin voor een wame dag.