Home » Glamping

EN NU MET € 100.- LAST MINUTE KORTING !!!!!

in de zomer is de glamping open en staan er mooie grote riddertenten op het terrein. De witte  canvas tenten zijn lekker luxueus uitgevoerd. Bij ons geen saaie groene of bruine tenten maar witte tenten die een vrolijke kleurige inrichting hebben.  Ze beschikken allemaal over een houten vloer, vier comfortabele slaapplaatsen, een eethoek, een kledingkast, een keukenunit met alle benodigdheden, een koelkast en elektriciteit. Buiten staan ook nog lekkere stoelen. De vakantie begint gelijk, wanneer je aankomt zijn de bedden opgemaakt en indien gewenst wordt er  's avonds een pastamaaltijd bij je tent geserveerd. Elke ochtend  is er vers brood.  Je hoeft alleen maar een handdoek en een theedoek mee te nemen die trouwens ook nog bij ons kunnen worden gehuurd. Elke tent staat op ongeveer 50 m.

 

De glamping is kleinschalig en erg kindvriendelijk en daardoor voor het hele gezin erg fijn. Het terrein is ruim met lekker veel ruimte om te voetballen, kubb te spelen of een van de vele andere activiteiten. Het zwembad is omheind en (eventueel) verwarmd. 

 

In de tenten is ruimte genoeg voor een extra bed maar mocht je een groot gezin hebben of de buurkinderen meenemen dan hebben we zelfs nog een grote bijzettent waar we nog eens 2 bedden in kunnen plaatsen. Opa en oma kunnen ook mee en in het huis logeren. 

 

Wij hebben een mooi recent verbouwd sanitairgebouw die ook in vrolijke kleuren is geverfd net als de doucheruimtes trouwens.  Elke tent heeft een eigen afsluitbare unit met een heel grote familiedouche, een toilet, een wasbak en ruimte genoeg om je lekker aan te kleden. Geen gesleep met wc rollen en toiletbenodigdheden. Gewoon alles laten liggen tot de volgende wasbeurt. Het sanitair wordt dagelijks schoongemaakt, 

 

In het sanitairgebouw zijn ook de afwasplekken, een wasmachine, een strijkplank ,een strijkijzer,  een magnetron en een grote kast met alle mogelijke spelletjes !