Home » Glamping

WANNEER U NU BOEKT HOEFT U GEEN AANBETALING VOOR DE RESERVERING TE BETALEN.

Wij hebben een terrein van anderhalve hectare omgeven door bosschages,  waar we onze tenten plaatsen.  De witte kasteeltenten afgewisseld met de safari tenten. In het midden een grote zandbak en een open vuurplaats die mag worden gebruikt voor een BBQ.  Alle tenten zijn volledig ingericht voor 4 personen. Goede bedden, tafels en stoelen, een kleine keuken, koelkast en een royaal terras.

 

De vakantie begint gelijk, wanneer je aankomt zijn de bedden opgemaakt en indien gewenst wordt er  's avonds een pastamaaltijd bij je tent geserveerd. Elke ochtend  is er vers brood.  Je hoeft alleen maar een handdoek en een theedoek mee te nemen die trouwens ook nog bij ons kunnen worden gehuurd.

 

In de tenten is ruimte genoeg voor een extra bed maar mocht je een groot gezin hebben of de buurkinderen meenemen dan hebben we zelfs nog een grote bijzettent waar we nog eens 2 bedden in kunnen plaatsen. Ouders/schoonouders kunnen ook mee en in het huis logeren als ze dat liever willen.

 

Wij hebben een mooi sanitairgebouw voorzien van royale douche -ruimtes allen met een regendouche.  Elke tent  heeft zijn eigen unit. Genoeg ruimte om je lekker aan te kleden, geen gesleep met wc rollen en toiletbenodigdheden. Alles laten liggen tot de volgende wasbeurt en het sanitair wordt dagelijks schoongemaakt, 

De inrichting van een tent. kleurig en ruim.

buiten genoeg stoelen rondom het zwembad om een oogje op de kinderen te houden.