Home » Chambres d'hôtes

Chambres d'hôtes

Kamers

Er zijn drie ruime tweepersoons kamers en één luxe suite / familiekamer. Op elke kamer kan een bed worden bijgeplaatst. Alle kamers beschikken over een badkamer met een toilet, wasbak en douche.  De kamers liggen op de eerste verdieping die te bereiken is middels een 'koninklijke' trap. In de gang is er de mogelijkheid om koffie en thee te zetten.

 

 Kamer nr. 1

Deze kamer bevindt zich aan de zijkant van het huis. De zon kunt u hier zien opkomen vanuit uw bed. Dit is onze ruime familiekamer/suite, er staan een groot rond bed en een bedbank. De badkamer is lekker groot. Een zitje en een kledingkast bevinden zich standaard in onze kamers

 

Kamer nr.2

Deze kamer ligt aan de voorzijde van het huis. Uiteraard bevindt zich ook hier een fijn twee- persoons bed. (140x200) Er is een zitje op de kamer en uiteraard een kledingkast. De badkamer is lekker ruim.  Koffie en/of thee kunt u op de gang vinden

Kamer 3

Deze kamer bevindt zich ook aan de voorzijde van het huis. Een fijne rustige kamer met een royale badkamer. Er is een groot twee persoons bed. (170x200)  Een zitje en kledingkast behoren standaard tot de kamer.

Kamer nr. 4

Is aan de zijkant van het huis met zicht op de stille kant van de tuin. De namiddag-en avondzon schijnen in deze kamer maar hij  blijft toch lekker koel.  Ook hier hebben wij een zitje geplaatst voor als u even op uzelf wilt zijn. Uiteraard bevindt zich ook hier een fijn twee- persoons bed. (140x200)