Chambres d'hôtes

Kamers

Er zijn drie ruime tweepersoons kamers en één luxe suite / familiekamer. Op elke kamer kan een bed worden bijgeplaatst. Alle kamers beschikken over een badkamer met een toilet, wasbak en douche.  De kamers liggen op de eerste verdieping die te bereiken is middels een 'koninklijke' trap. In de gang is er de mogelijkheid om koffie en thee te zetten.

100_005012-2.jpg

Kamer 1. De suite / de familiekamer
Deze kamer is onze grootste en ligt aan de zijkant van het huis met uitzicht op de tuin en het zwembad. De ochtendzon komt hier stralend binnen. De kamer is voorzien van een royaal rond bed, een romantische bedbank, een gezellig zitje met een zitzak en uiteraard een grote badkamer.

100_003012.jpg

 Kamer nr. 2

Deze royale  kamer ligt aan de voorzijde van het huis en heeft een plafond van bijna 4 meter hoog;  fijn voor de zuurstof circulatie ! Hier staat een heerlijke boxspring, uiteraard een kledingkast en er is ook een zitje waar u een kopje koffie of thee kunt drinken. Natuurlijk ook een badkamer.

 

100_0019-1.jpg

Kamer nr. 3

Deze grote  kamer ligt aan de voorzijde van het huis en is in spiegelbeeld met kamer 2. Hier staat een royaal twee-persoons bed en ook hier een zitje waar u even kunt relaxen. 

100_0014.jpg

Kamer nr. 4

Is aan de zijkant van het huis met zicht op de stille kant van de tuin. De namiddag-en avondzon schijnen in deze kamer maar hij  blijft toch lekker koel.  Ook hier hebben wij een zitje geplaatst voor als u even op uzelf wilt zijn.